or Connect
TheSandTrap.com › Golf Forum › The 19th Hole › Announcements & Tech Support › Paragraph in Replies
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Paragraph in Replies

post #1 of 8
Thread Starter 
Why is it that when I write a reply on a topic, and insert paragraph breaks, they don't show up after I click 'SUBMIT'? This personally becomes very frustrating as it makes longer posts harder to read and looks a lot more sloppy. Anything on my end I can do to fix this issue?
post #2 of 8
Quote:
Originally Posted by tide View Post

Why is it that when I write a reply on a topic, and insert paragraph breaks, they don't show up after I click 'SUBMIT'? This personally becomes very frustrating as it makes longer posts harder to read and looks a lot more sloppy. Anything on my end I can do to fix this issue?

I don't know.

 

By paragraph breaks, I am assuming that you mean you just hit enter twice?

 

Like I'm doing here?

 

Or are you using some sort of word processor shortcut that won't work in this format?

post #3 of 8
Thread Starter 

On this replay here, I'm hitting ENTER twice and still it ends up looking like this.

post #4 of 8

It

 

seems

 

like 

 

you 

 

have

 

an

 

issue

 

on

 

your

 

end.

 

What kind of browser are you running? Sometimes certain browsers don't like certain websites.

post #5 of 8
Thread Starter 
Well in this thread I seem to be fine. But in the Sports Section, particuarlly in the College Football section, I can't do paragraph breaks. Seems odd. And IE which is what we have to use at work.
post #6 of 8
Quote:
Originally Posted by tide View Post

Well in this thread I seem to be fine. But in the Sports Section, particuarlly in the College Football section, I can't do paragraph breaks. Seems odd. And IE which is what we have to use at work.

That is what I use at work too, and it works fine.  At home, I'm on a Mac laptop, so I'm on Safari, and that usually works fine too.

 

I have no idea what is happening.

post #7 of 8

Maybe your enter button is broken?

post #8 of 8
Thread Starter 

It's fine. I think it's just my outdated browser/network at the office. 

 

I'm at home now so I'm not going to worry anymore. 

 

Thanks though

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Announcements & Tech Support
TheSandTrap.com › Golf Forum › The 19th Hole › Announcements & Tech Support › Paragraph in Replies